Corona maatregelen

Tijdens een Segway-tour heb je gemiddeld meer dan 1,5 meter afstand van elkaar. Bij de clinic en uitleg zullen de begeleiders een mondkapje en handschoenen dragen voor uw en onze veiligheid omdat de 1,5 meter dan niet gegarandeerd kan worden. Onze Segways zijn vooraf ontsmet en tijdens de tour blijft u gebruik maken van uw eigen Segway. Ontsmettingsspray is beschikbaar tijdens de tour. Mondkapjes zijn beschikbaar indien u zelf niet over een mondkapje beschikt.

Bij verkoudheidsklachten wordt u verzocht thuis te blijven om de risico’s voor ons en uw mededeelnemers te verkleinen.
Indien dit betekent dat de hele tour niet door kan gaan, kan de tour kosteloos verplaatst of geannuleerd worden.

Tot 1 juni mogen de groepen niet groter zijn dan 10 personen, vanaf 1 juni is de maximale groepsgrootte 30 personen.

 

De prachtige natuur van de Veluwe ontdekken op de Segway 

Inmiddels zijn wij al jaren actief als Segway-Veluwe. Vanuit onze standplaats Ermelo, ook wel de parel van de Veluwe genoemd, verzorgen wij dagelijks Segway tripjes langs de mooiste plekjes die de Veluwe te bieden heeft. Wij zijn flexibel in de startplekken, dus je kunt ook bij ons terecht voor Segway tours vanuit Apeldoorn, Arnhem, Beekbergen, Brummen, Doorwerth, Duiven, Ede, Eerbeek, Elspeet, Epe, Garderen, Harderwijk, Heelsum, Hierden, Hoenderloo, Hoevelaken, Hoog Soeren, Hulshorst, Loenen, Nijkerk, Nunspeet, Nijmegen, Oosterbeek, Otterlo, Putten, Ugchelen, Vierhouten, Wageningen en Wolfheze. Wil je Segway rijden vanuit een andere plek in Nederland? Geen probleem, wij regelen het en komen naar jou toe.

 

o.a. deze bedrijven hebben op onze Segway’s gereden

Segway rijden moeilijk? Helemaal niet!

Het rijden op een Segway is een bijzondere ervaring. Het idee dat je balanceert op twee wielen geeft op voorhand misschien een spannend gevoel, maar dat gevoel maakt al gauw plaats voor een gevoel van vertrouwen als je er eenmaal op staat. Segway rijden is écht niet moeilijk. Iedereen kan het. Iedereen? Ja, echt iedereen!

Ga voor een onvergetelijk bedrijfsuitje en kies voor een Segway tour over de Veluwe

Het magische gevoel van het rijden op een Segway gecombineerd met de prachtige natuur van de Veluwe staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Wij bieden verschillende tours en arrangementen aan die geschikt zijn voor alle gezelschappen. Van bedrijfsuitje tot familiedagen en van personeelsfeestjes tot vrijgezellendagen. Segway rijden op de Veluwe is de perfecte activiteit! Heb je speciale wensen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je dan van alle informatie en praten je graag bij over de mogelijkheden van het rijden op de Segway.
We hopen jou en je gezelschap snel te mogen verwelkomen op de Segway en op de Veluwe!

Hans Bom & Wietze Schadenberg
Eigenaren Segway-Veluwe

“Segway rijden op de Veluwe is voor iedereen een ultieme ervaring met een hoog fungehalte
gecombineerd met prachtige natuur.”