De prachtige natuur van de Veluwe ontdekken op de Segway 

Inmiddels zijn wij al jaren actief als Segway-Veluwe. Vanuit onze standplaats Ermelo, ook wel de parel van de Veluwe genoemd, verzorgen wij dagelijks Segway tripjes langs de mooiste plekjes die de Veluwe te bieden heeft. Wij zijn flexibel in de startplekken, dus je kunt ook bij ons terecht voor Segway tours vanuit Apeldoorn, Arnhem, Beekbergen, Brummen, Doorwerth, Duiven, Ede, Eerbeek, Elspeet, Epe, Garderen, Harderwijk, Heelsum, Hierden, Hoenderloo, Hoevelaken, Hoog Soeren, Hulshorst, Loenen, Nijkerk, Nunspeet, Nijmegen, Oosterbeek, Otterlo, Putten, Ugchelen, Vierhouten, Wageningen en Wolfheze. Wil je Segway rijden vanuit een andere plek in Nederland? Geen probleem, wij regelen het en komen naar jou toe.

 

o.a. deze bedrijven hebben op onze Segway’s gereden

Segway rijden moeilijk? Helemaal niet!

Het rijden op een Segway is een bijzondere ervaring. Het idee dat je balanceert op twee wielen geeft op voorhand misschien een spannend gevoel, maar dat gevoel maakt al gauw plaats voor een gevoel van vertrouwen als je er eenmaal op staat. Segway rijden is écht niet moeilijk. Iedereen kan het. Iedereen? Ja, echt iedereen!

Ga voor een onvergetelijk bedrijfsuitje en kies voor een Segway tour over de Veluwe

Het magische gevoel van het rijden op een Segway gecombineerd met de prachtige natuur van de Veluwe staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Wij bieden verschillende tours en arrangementen aan die geschikt zijn voor alle gezelschappen. Van bedrijfsuitje tot familiedagen en van personeelsfeestjes tot vrijgezellendagen. Segway rijden op de Veluwe is de perfecte activiteit! Heb je speciale wensen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je dan van alle informatie en praten je graag bij over de mogelijkheden van het rijden op de Segway.
We hopen jou en je gezelschap snel te mogen verwelkomen op de Segway en op de Veluwe!

Hans Bom & Wietze Schadenberg
Eigenaren Segway-Veluwe

“Segway rijden op de Veluwe is voor iedereen een ultieme ervaring met een hoog fungehalte
gecombineerd met prachtige natuur.”